Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PP de Loriguilla denuncia la manca de transparència i estabilitat del govern municipal

El Partit Popular de Loriguilla ha expressat, en una nota emessa, la seua preocupació per la "manca d'estabilitat i transparència" de l'equip de govern municipal. Segons els populars, el municipi viu un moment polític delicat després de l'expulsió del regidor José Javier Cervera Soria del partit VOX i la seua incorporació al grup de no adscrit.

El PP, que és el partit majoritari. - però que no té la majoria absoluta- ,  a Loriguilla després de les eleccions municipals de 2023, alerta que el govern municipal no publica les actes de les juntes de govern ni de l'empresa pública. "No sabem quines decisions prenen, només sabem que cobren per assistir", critiquen. A més, afegeixen que el pes del exedil de VOX, actualment regidor no adscrit, es va evidenciar durant el ple extraordinari del dimecres 15 de maig. Els edils del govern van donar suport obertament a les iniciatives presentades per aquest regidor, que és exalcalde del poble i germà de l'actual alcaldessa, Montserrat Cervera Soria.

També destaquen la presència intermitent de José Javier Cervera Soria als plens municipals, assenyalant que només assisteix quan l'equip de govern requereix el seu vot. "De fet, mai havia debatut ni emès paraula en els plens fins al ple posterior a la seua expulsió", afirmen des del PP.

Per al Partit Popular, aquests fets generen "incertesa, manca de transparència i ineficàcia en la presa de decisions". En contraposició, asseguren que el PP treballa per frenar aquesta deriva. 

A més, subratllen que mantenen el mateix objectiu que abans de les eleccions municipals: "treballar per retornar a Loriguilla l'estabilitat que mereix; estar mobilitzats per arribar a cada racó i necessitat del nostre poble; i tornar a constituir un govern d'estabilitat i meritocràcia que Loriguilla requereix i espera". Finalitzen recordant que "els ciutadans de Loriguilla van votar per un projecte construït en base al compromís i la lleialtat, aconseguint que el Partit Popular de Loriguilla obtingués la majoria de vots municipals".

Les majories que conformen el Plenari

Actualment el govern municipal de Loriguilla el formen els tres regidors de UCIN, el cap dels quals Montserrat Cervera Soria va ser el cap del PP en el 2019 i va pasar como a noadscrita al 2022, per a presentar  una moció de censura  i sustituir a Sergio Cervera que era alcalde per C's. En les eleccions de 2023 es va inscriure en UCIN, juntament amb altres companys. A més conformen al costat de UCIN el govern els dos regidors del PSOE, estant en l'oposició els cinc regidors actuals del PP, que encapçala Sergio Alfaro Cervera, qui en l'anterior legislatura pertanyia a C's, amb això l'empat és el natural quan hi ha discrepància, però el regidor Javier Cervera Soria que va obtindre l'acta amb les sigles de VOX, hui dia és no adscrit, però implementa la majoria absoluta de l'equip de govern que encapçala com a alcaldessa la seua germana

     

 foto oritge: Partit Popular

 





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal