Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El nou alcalde de Loriguilla després de la moció de censura s'explica a la web municipal

#loriguilla

"Carlos Rodado és el nou alcalde de l'Ajuntament de Loriguilla després de tirar endavant la moció de censura contra Sergio Alfaro, de Ciutadans, presentada pels regidors del grup de no adscrits.

Gràcies als vots favorables dels regidors Montserrat Cervera, Santiago Rubio, Maria Isabel Aliaga (els tres ex-PP), Manuel Cervera i Carlos Rodado (ex-PSPV), al ple celebrat aquest matí, s'ha produït el canvi a l'alcaldia de Loriguilla. Els representants del grup municipal de Ciutadans han votat en contra del relleu.

Durant els propers sis mesos serà Carlos Rodado l'encarregat de liderar el Consistori, mentre que els sis mesos següents serà Montserrat Cervera qui assumeixi la vara de comandament municipal.

El nou primer edil, Carlos Rodado, ha explicat les línies de treball que pretén dur a terme durant els propers mesos: "Treballarem per dotar Loriguilla de l'estabilitat necessària perquè el nostre poble avanci i es converteixi en un referent de la comarca".

"Treballarem en coordinació i en equip perquè Loriguilla visqui amb normalitat els propers mesos fins que es tornin a celebrar unes eleccions municipals, escoltant totes les persones que formem aquest poble", ha afegit Rodado".


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon