Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Javier Cervera, expulsat de VOX per votar a favor de la seua germana com a alcaldessa de Loriguilla

 El ple de l'Ajuntament de Loriguilla ha fet oficial la baixa de Javier Cervera del grup municipal de VOX, després de la seua expulsió del partit per haver desobeït l'ordre de votar a favor del PP en la investidura de l'alcalde. Cervera va optar per donar suport a la seua germana, Montse Cervera, candidata d'UCIN, que va ser investida alcaldessa gràcies al seu vot i al del regidor socialista Carlos Rodado. Mentre que el cap de llista del PP al qual ténia que votar, era precisament e de C's en l'anterior legislatura. Tot un ball de partits amb escassa lleialtat als seus programes i a les sigles.

Aquesta decisió va suposar la ruptura de Cervera amb el seu nou partit - VOX -, que va anunciar la seua expulsió el passat juny. La notificació oficial de l'expulsió va arribar al consistori el gener d'aquest any, i  ha fet efectiva al ple municipal.

Cervera, que va ser candidat de VOX a l'alcaldia de Loriguilla en les eleccions de maig de 2023,  però que provenia del PP, on també va tindre problems i ho abandonà, ha explicat que la seua decisió de votar a favor de la seua germana va estar motivada per "conviccions personals i pel benestar del meu poble". 

Amb la baixa de Cervera, VOX perd la representació al ple municipal de Loriguilla, on ara hi haurà un regidor no adscrit, dos del PSPV, tres d'UCIN i cinq del PP.

La situació de Loriguilla posa de manifest la complexitat de les lleialtats familiars i polítiques en la política local. Cervera va decidir donar suport a la seua germana malgrat les directrius del seu partit, prioritzant els seus vincles familiars per sobre de la disciplina política.

    

L'alcaldessa i seu germà el día del nomenament en el 2023

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal