Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida de Sant Antoni tornarà a estar en les urnes al 28 de maig

Segons un comunicat realitzat per l'organització d'esquerres, manifesta el seu error al no haver concorregut en les últimes elecccions "en 2019 vam creure que no presentar-nos facilitaria que els altres dos partits d'esquerres acumularen forces i aconseguiren entendre's. Però no ha sigut així. Ha predominat l'enfrontament 'planificat'.

 D'aquesta manera l'organització recorda que han estat sempre en els comicis del municipi i que, en el seu moment, van ser fundadors de la "històrica Plataforma Cívica", organització que va aconseguir tres regidors i va mantindre un alt nivell de capacitat d'incidència en Sant Antoni. No obstant això, en el mateix comunicat analitzen que ha sigut impossible que els grups d'esquerra acumulen forces i s'entenguen perquè "Ha predominat l'enfrontament, entre AISAB i GUANYEM". Alguna cosa que, segons el parer d'EU ha impedit eixe enteniment necessari "perquè tant el PSPV-PSOE com Guanyem han caigut en eixa tensió".

No obstant això, Esquerra Unida és crítica tant amb AISAB, com amb GUANYEM-COMPROMIS per una "teatralització" excessiva dels plens que "ha allunyat a la ciutadania de la seua participació en ells". Segons opina Esquerra Unida - en el seu comunicat- aquest últim (Guanyem) no ha fet encara autocrítica per "la dilapidació" de vots conseqüència de la moció de censura "antinatura" que van encapçalar secundats pel PP d'Eugenio Cañizares (es refereixen a la legislatura de 2019). En eixa legislatura els va fer perdre més de 600 vots i 2 regidors. Així mateix, reiteren la seua crítica contra el nou intent  en esta legislatura  i aquesta vegada "incloent a VOX" el que qualifiquen d'incomprensible!.

Finalment Esquerra Unida indica que manté la seua reflexió sobre la forma en què tornarà a les urnes, perquè "la nostra tornada a les urnes es fa per a enfortir el possible pacte futur entre les organitzacions d'esquerres", per això han manifestat directament a Crònica que estan estudiant la fórmula amb la qual tornen a les urnes de maig en Sant Antoni.

En el mateix manifest fan un repàs a les propostes que, malgrat no ser a l'Ajuntament, han fet durant aquesta legislatura. Entre elles fan les negociacions amb l'Ajuntament i amb la ATMV (Autoritat de Transport Metropolitana de València) perquè el transport públic viable de les línies L-145 i L-146 siga duplicada en freqüència, el que afirmen ja està admés per la mateixa Generalitat i que encara estan pendents d'incidir en què bé el L-145, o el L-146 puguen travessar per Sant Vicent. Segons el parer de l'organització "són exemples que si es vol es pot", sense necessitat de teatralitzar, ni d'estar tot el dia enfrontats, ni de tibar els plens fins a "l'insult". 

plaça de l'Ajuntament de Sant Antoni



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon