Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La moció de censura de Loriguilla conclou amb la destitució de Alfaro (C's) i el nomenament de Carlos Rodado (ex-Pspv)

#loriguilla

El nou alcalde ostentarà la vara durant sis mesos, deixant els sis mesos finals al capdavant de llista del PP, ara ex-PP, Montserrat Cervera.

L'estranya moció de censura de Loriguilla ha esdevingut de tot, des de l'abandó dels seus respectius partits dels signants de la moció de censura (2 regidors de PSPSV i 3 de PP) fins a la farsa o frau processal que de l'alcalde censurat i dels seus regidors de (C's) amb expressa obertura d'expedient judicial per a sancionar-los. A més és clar de l'expulsió del govern per part de l'alcalde ara censurat als dos regidors del PSPV que ara un d'ells - Carlos Rodado-ja és alcalde.

La suspensió per part d'un jutjat del contenciós d'una mesura cautelarísima, que després ha sigut anul·lada en entendre la jutge que la havien enganyat ja que havien passat per dos jutjats prèviament i sense comunicar-ho. La moció s'ha produït aquest divendres. El nou alcalde després de ser triat ha rememorat a Carlos Arias Navarro amb la frase "españoles, Franco ha muerto!".

El resultat de la votació ha sigut el previst 5 vots a favor (3 ex-PP i 2 ex-PSPV).

L'alcalde substituït ha amenaçat amb prosseguir la seua batalla judicial, afirmant que li donaran la raó i aconseguirà que retornen les quantitats que perceben "indegudament".

El resultat és un alcalde no adscrit 5 regidors no adscrits i 4 de C's

 Loriguilla té un poc més de 2.000 habitants


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon