Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Subvenció per a Campanyes de Salut Pública a Vilamarxant per 2.450 euros



La Diputació de València ha aprovat una subvenció de 2.450 euros per a executar campanyes de salut pública en el municipi de Vilamarxant, segons ha informat la regidoria de Medi Ambient, Parcs Naturals, Agricultura i Desenvolupament Rural, dirigida per Julio Zarzo. Aquesta iniciativa inclou la desinfecció dels edificis municipals i del sistema de clavegueram del poble a través del control de plagues d'insectes i rates.

A més, es contemplen mesures específiques per a parar l'expansió de la mosca negra i del mosquit tigre. Aquest últim és especialment perillós per la seua capacitat de transmetre malalties com el dengue, el zika i el chikungunya. El mosquit tigre, originari del sud-est asiàtic, ha trobat en el clima mediterrani un entorn favorable per a reproduir-se i expandir-se. Les seues picades són doloroses i poden provocar reaccions al·lèrgiques severes en algunes persones.

Els esforços de desinfecció i control de plagues són crucials per a garantir la salut pública i el benestar dels residents de Vilamarxant, prevenint possibles brots de malalties i millorant la qualitat de vida en el municipi.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal