Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Refugi de Paterna fomenta l'adopció de gossos mestissos en la Setmana del Gos Sense Raça

En el marc del Dia Mundial del Gos Sense Raça, el Refugi ha llançat una campanya en xarxes socials. Aquesta iniciativa municipal busca trencar amb els prejudicis i estereotips sobre els gossos mestissos, mostrant-los com animals plens d'afecte, energia, ganes de jugar, valentia i amor per compartir.

Alguns dels gossos destacats en la campanya són Fitipaldi, Karmina Odie, Moc i Cupido. Aquests exemplars, tot i no tindre raça definida, són presentats com a candidats perfectes per a l'adopció, en contraposició a la idea que només els gossos de raça mereixen una llar.

La regidora de Benestar Animal, Johana Gómez, ha subratllat que molts dels gossos abandonats són mestissos i ha recordat que aquests animals "són únics i mereixen una llar tant com els que tenen pedigrí". A més, ha ressaltat la necessitat de conscienciar sobre la importància de valorar qualsevol animal més enllà del seu físic o la seua raça, i fomentar l'adopció responsable.

Aquesta campanya segueix la línia d'altres iniciatives del Refugi d'Animals de Paterna en xarxes socials, com el Dia del Gat o el Dia del Gos Potencialment Perillós, que també han buscat donar visibilitat i promoure l'adopció d'animals abandonats.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal