L'Ajuntament de l'Eliana aborda les preocupacions veïnals en una reunió amb l'Associació de Veïns del Valle L'Ajuntament de l'Eliana aborda les preocupacions veïnals en una reunió amb l'Associació de Veïns del Valle
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana aborda les preocupacions veïnals en una reunió amb l'Associació de Veïns del Valle

• S'han tractat, entre altres, temes relacionats amb la seguretat, la recollida selectiva de residus o les actuacions realitzades i pendents en el barri.

Reunió de l'Associació de Veïns del Valle amb l'Ajuntament de l'Eliana

L'Ajuntament de l'Eliana continua amb la seua política d'atenció a la ciutadania, celebrant reunions periòdiques amb les associacions de veïns per a construir conjuntament una ciutat més pròspera i adaptada a les necessitats dels seus habitants. La setmana passada, es va celebrar una trobada significativa entre l'Associació de Veïns d’El Valle i el consistori, en la qual van participar l'alcalde, diversos regidors i regidores, personal tècnic i el cap de la Policia Local.

Durant la reunió, es van abordar diverses qüestions rellevants per a la comunitat. Un dels temes centrals va ser la seguretat ciutadana, destacant les millores en l'asfaltat i la instal·lació de ressalts per a reduir la velocitat dels vehicles, una mesura que busca millorar la seguretat viària en el barri.

A més, els representants de l'associació van plantejar la necessitat de solucionar les discrepàncies en la numeració d'alguns carrers, una situació que ha generat confusió i inconvenients per als veïns. També es va sol·licitar un reforç en els tractaments contra les panderoles, un problema que afecta la salubritat de la zona.

En l'àmbit de la gestió de residus, es va parlar del nou sistema de recollida porta a porta de residus sòlids urbans. Aquest sistema, recentment instaurat, té com a objectiu millorar l'eficiència en la recollida de residus i fomentar el reciclatge entre la població. Els veïns també van expressar la necessitat de col·locar una marquesina en la parada d'autobús per a protegir-se de les inclemències meteorològiques, una petició que serà atesa per l'Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV) en les pròximes setmanes.

Un altre punt destacat de la reunió va ser l'anunci de la imminent contractació de la pista de petanca, una sol·licitud veïnal que es farà realitat en breu. Aquesta instal·lació proporcionarà un nou espai de lleure per a la comunitat, fomentant la convivència i l'activitat física.

L'Associació va manifestar la seua preocupació per la presència de possibles ‘botellons’ al Parc de Daniel Ramón, especialment durant les vacances estivals. En resposta, el cap de la Policia Local va assegurar que ja es realitzen patrulles setmanals en la zona i que es reforçarà la vigilància per a prevenir aquests actes incívics.

Finalment, es va destacar la intenció de continuar amb els concerts en els barris, programats per a l'últim trimestre de l'any, i es va anunciar que s'està treballant en la realització d'activitats familiars també en els diferents barris de l'Eliana.

Amb aquesta reunió, l'Ajuntament de l'Eliana reafirma el seu compromís amb la participació ciutadana i la millora contínua del municipi, escoltant les necessitats dels veïns i treballant conjuntament per a implementar solucions efectives i duradores.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal