Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau millora els camins de Sentig i del Portitxol amb un cost de més de 47.000 euros

Durant les últimes setmanes, s'han dut a terme treballs de millora en els camins de Sentig i del Portixol a Olocau, que ja han conclòs. Aquestes actuacions han consistit en el condicionament i formigonat d'aquestes vies, amb un cost total de 47.598,88 euros. Els fons per a aquesta intervenció han estat proporcionats per la Diputació de València mitjançant una subvenció del pla ‘Reacciona Fase II. Gestió forestal sostenible i prevenció d’incendis forestals 2022’.

En detall, al camí de Sentig s'ha dut a termela compactació d'un tram amb pendent, així com l'extensió d'una capa de zahorra per a la construcció d'una llosa de formigó. De la mateixa manera, al camí del Portitxol, s'han fet treballs de rasanteig i compactació i s'ha instal·lat un baden de formigó.

L'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, ha declarat que aquestes obres “milloraran notablement l'accés dels vehicles d'extinció d'incendis i la seguretat dels usuaris d'aquestes dues vies del nostre municipi, i suposen un pas més en el pla de millora de carrers i camins que hem estat desenvolupant en els darrers anys”.

Amb la finalització d'aquestes obres, el trànsit de vehicles s'ha restablit plenament, permetent una millor circulació i incrementant la seguretat en aquestes zones. Aquesta actuació forma part d'un esforç continu per millorar la infraestructura viària i contribuir a la seguretat i el benestar de la comunitat local.

   

Sentig
  
Portixol

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal