Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria celebra el 25è aniversari del Centre d'Educació Ambiental

La Mancomunitat Camp de Túria va  celebrar ahir el 25é aniversari del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), que depén de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori. Aquest organisme ha col·laborat durant anys amb la Mancomunitat en campanyes per a la sostenibilitat a la comarca del Camp de Túria, a través de la fitxa de compromisos per a l'acció.

El CEACV continua sent el centre de referència en educació ambiental a la Comunitat Valenciana, dedicat a formar, informar i sensibilitzar la societat valenciana sobre diversos aspectes de la gestió del medi ambient.

La celebració ha tingut lloc a la seu central del CEACV, situada a l'Alqueria dels Frares, un edifici del segle XVII ubicat dins del terme municipal de Sagunt, prop de la Marjal dels Moros, un espai natural de la xarxa Natura 2000.

A l'acte han assistit personal tècnic del departament de Promoció Econòmica i Ocupació de la Mancomunitat Camp de Túria, membres del PACTE Camp de Túria, i representants del programa Avalem Territori, finançat per Labora i el Ministeri de Treball i Economia.

Entre els assistents destacats es trobaven Jorge Blanco, director general de Qualitat i Educació Ambiental de la Generalitat Valenciana; Darío Moreno, alcalde de Sagunt; Anna Pons, directora del CEACV; Salomé Pradas, consellera de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori; Francisco Gómez, alcalde de Domeño; i Paco Gómez, president del Consorci València Interior.

Tant la Mancomunitat com el CEACV treballen per fomentar la sensibilització ambiental a la comarca Camp de Túria. Les seves accions se centren en la conscienciació sobre el canvi climàtic, oferint eines per a la lluita contra l'escalfament global, facilitant la transició energètica i promovent l'ús racional dels recursos naturals.

La jornada ha coincidit amb el 30é aniversari del Dia del Medi Ambient, una iniciativa del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA), establerta per l'Assemblea General de les Nacions Unides en 1972, amb l'objectiu de fomentar la conscienciació i l'acció mundial en favor del medi ambient.

    



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal