Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera reforça la seua Policia Local amb la incorporació de tres nous Oficials

Ahir han pres possessió els nous 3 oficials sumant un total de 6 comandaments intermedis al cos de la Policia Local de Bétera, permetent comptar amb un oficial per secció.

El cos de la Policia Local de Bétera ha reforçat la seua estructura de comandaments amb la presa de possessió de tres nous Oficials. Des d'aquest dimecres, l'Ajuntament de Bétera té aquests nous oficials que treballaran per la seguretat i el benestar dels veïns i veïnes de la localitat.

L'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, juntament amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez, la regidora de Personal, Marisa Silvestre, i l'Inspector Cap, Juan Antonio Segura, han donat la benvinguda oficial als nous Oficials de Policia. Aquests, després de superar un concurs-oposició, s'incorporen al servei de la Policia Local de Bétera.

Elia Verdevío ha destacat la importància d'aquests ascensos, afirmant que "amb aquests tres ascensos es reforça l'operativitat jeràrquica i de comandament de la prefectura de la nostra Policia Local. Un avanç més cap a la professionalització del cos i sens dubte, una gran notícia, ja que augmentar els efectius permet garantir la seguretat i la protecció del nostre municipi".

Fins ara, la Policia Local de Bétera comptava amb tres Oficials per a sis seccions o grups. Amb la incorporació dels nous oficials, el cos té un total de 6 comandaments intermedis, el que permet distribuir un oficial per grup, cobrint així tots els torns. "Aquesta nova estructura permetrà una millor professionalització de la Policia Local, assegurant que cada torn i grup tinga el seu comandament intermedi", ha explicat Manuel Pérez.

Els nous Oficials realitzaran funcions com a comandaments intermedis, sempre sota la direcció de la Prefectura del cos. Les seues tasques inclouran la direcció de les seccions operatives en el servei i la supervisió del compliment de les directrius ordenades per l'Inspector Cap.

L'ascens a Oficials ha estat possible gràcies al procés de millora d'ocupació, dut a terme a través d'un concurs oposició recollit en la Llei de Coordinació de Policies Locals de la Comunitat Valenciana. Marisa Silvestre ha valorat molt positivament aquest procés, assenyalant que "aquest increment de la plantilla és fonamental per a Bétera. La formació i l'ascens dels agents en processos selectius demostra la voluntat de l'administració local per professionalitzar la Policia Local".

Dels tres nous Oficials, dos són actualment agents del cos de la Policia Local de Bétera, mentre que el tercer és un agent que es trobava prestant servei en una altra administració, retornant així a Bétera i sumant un efectiu més al municipi.

Aquests ascensos formen part del Pla de Millora i Modernització de la Policia Local de Bétera, impulsat per l'Ajuntament a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana. Aquest pla té com a objectiu oferir un millor i més adequat servei a la ciutadania, tal com ha destacat Manuel Pérez.

  

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal