Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Gran Participació en les Oposicions a Mestres a la Comunitat Valenciana amb Més de 17.200 Inscrits

Més de 17.200 persones opten a 1.865 places en les oposicions a Mestres en la Comunitat Valenciana

Més de 17.200 persones s'han inscrit en les oposicions al cos de Mestres en la Comunitat Valenciana, les quals començaran aquest dissabte, 8 de juny, amb la primera prova del procediment. La segona prova tindrà lloc el dissabte següent, 15 de juny.

Segons la Conselleria d'Educació, del total de persones inscrites, 6.454 pertanyen a la província d'Alacant, 2.263 a la de Castelló i 8.498 a la de València.

En total, s'han constituït 404 tribunals per a aquest procés: 150 a la província d'Alacant, 54 a la de Castelló i 200 a la de València. Aquest nombre de tribunals fa que la ràtio tribunal/opositor siga de les més baixes establides fins ara, cosa que facilitarà i agilitzarà el treball.

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació ha ofert un total de 1.865 places de mestres en aquestes oposicions, de les quals el 10% (186 places) es reserven per a persones amb diversitat funcional.

Per especialitats, s'ofereixen les següents places:

- Infantil: 548 places

- Anglès: 177 places

- Educació Física: 12 places

- Música: 41 places

- Audició i Llenguatge: 188 places

- Pedagogia Terapèutica: 382 places

- Primària: 517 places.

Aquest any, el procés d'oposicions s'ha avançat dues setmanes respecte a l'últim procediment selectiu per a afavorir l'organització dels centres educatius per a l'inici del curs escolar.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal