Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cinco nuevos agentes toman posesión de su plaza en la Policía Local de Llíria


Cinc Nous Agents Prenen Possessió de la seua Plaça en la Policia Local de Llíria Ciutadana, Francesc Fombuena.

Aquesta és la segona tanda d'agents que han consolidat el seu lloc de treball en l'últim any. Actualment, altres cinc es troben realitzant el període de formació en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) per ocupar la seua plaça en els pròxims mesos.

El regidor Francesc Fombuena ha destacat que aquestes incorporacions “responen al compromís del Govern municipal per reduir al mínim possible les places d'interins en el cos policial”. A través de diversos processos selectius, s'ha permès la consolidació de 15 llocs d'agent, 2 d'oficials i, més recentment, el d'inspector. Fombuena ha afegit que “al cobrir en propietat totes aquestes places, es millora la gestió i la professionalització de la plantilla, contribuint a reforçar la seguretat dels propis agents i dels serveis que es presten a la ciutadania”.

 Millores en Recursos Humans i Modernització dels Mitjans Materials

A més de les millores en la plantilla, el regidor ha anunciat altres inversions en la modernització dels mitjans materials de la Policia Local. Entre aquestes, es destaca l'adquisició de tres noves motocicletes i la instal·lació de 15 noves càmeres de videovigilància en diferents punts del terme municipal. Aquestes mesures s'inclouen en el pla de modernització del circuit de videovigilància de la Policia Local, que busca millorar la seguretat ciutadana i l'eficàcia en la resposta davant incidents.

Amb aquestes accions, es pretén no sols augmentar l'eficiència operativa de la Policia Local de Llíria, sinó també garantir una major seguretat i qualitat en els serveis oferts a la ciutadania.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal