Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Llavador d'Olocau: Inici d'Obres per a la seua Rehabilitació com a Espai d'Exposició

Els treballs d'acondicionament del Llavador d'Olocau, destinats a la seua habilitació com a espai d'exposició, començaran en els pròxims dies. Ahir es va signar la documentació necessària per a començar a aquest projecte. L'obra es dividirà en dues fases: la primera s'enfocarà en la restauració de l'interior, mentre que la segona es centrarà en els revestiments exteriors.

L'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, i l'arquitecte tècnic municipal, Juan Luis Grau, van visitar ahir la instal·lació acompanyats dels representants de l'empresa Llop Proyectos Integrales, S.L., que és l'encarregada de la primera fase del projecte. Durant la visita, es va dur a terme la signatura de l'acta de replanteig i inici d'obra, que és la documentació prèvia al començament dels treballs. La restauració i recuperació de l'interior tindrà un cost de 56.386 euros, mentre que per a la segona fase s'ha destinat una partida pressupostària de 40.000 euros. Ambdues fases seran finançades amb fons propis de l'Ajuntament d'Olocau.

Segons ha expressat el primer edil d'Olocau, aquesta obra representa la culminació d'un dels principals projectes de la Corporació Municipal després de molt d'esforç i dedicació. L'alcalde ha destacat que "és molt gratificant veure que una demanda històrica del nostre municipi es farà realitat amb la imminent posada en marxa d'una actuació amb un clar caràcter cultural en un element patrimonial molt estimat per tots".

Punts Clau del Projecte

- Inici d'obres: La documentació prèvia al començament dels treballs es va signar ahir.

- Fases de l'obra: La intervenció es dividirà en dues fases; la primera centrarà en la restauració interior i la segona en els revestiments exteriors.

- Costos: La primera fase costarà 56.386 euros i la segona comptarà amb un pressupost de 40.000 euros, tots finançats per l'Ajuntament.

- Repercussió cultural: L'alcalde ha subratllat la importància d'aquest projecte per a la comunitat, destacant la seua rellevància com a demanda històrica i com a actuació cultural en un patrimoni local.

Amb aquestes obres, Olocau espera no sols preservar un element patrimonial de gran valor, sinó també dotar al municipi d'un nou espai dedicat a la cultura i l'exposició, enriquint així l'oferta cultural i turística de la localitat.

     





 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal