Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna: els carrils bici de Santa Rita i La Canyada, renovats 'per a una mobilitat més segura'

L'Ajuntament de Paterna ha iniciat els treballs de condicionament i repintat dels carrils bici de Santa Rita i La Canyada, amb l'objectiu de garantir la seguretat dels ciclistes i fomentar la mobilitat sostenible a la ciutat, segons han comunicat.

Aquestes actuacions, emmarcades en el pla de millores de renovació i manteniment de les vies públiques, s'han començat amb el carril bici del barri centre i Santa Rita, que disposa d'una longitud superior als 3,5 km. En les pròximes setmanes, els treballs s'estendran al carril bici de La Canyada, que compta amb una extensió de 3,6 km.

A més del repintat, les obres inclouen la millora de la superfície dels carrils bici, per a garantir una major comoditat i seguretat als usuaris. En el cas del carril bici de La Canyada, que es troba pintat de color verd, serà necessari preparar la superfície prèviament amb la neteja necessària i posteriorment aplicar un reg d'emprimació i el repintat a base de resines acríliques, color verd, acabat setinat, textura llisa i antilliscant.

La inversió total en aquestes dues intervencions supera els 60.000 euros. La tinenta d'alcalde de Foment i Gestió de la Ciutat, Mercedes Navarro, ha destacat que "amb aquestes accions volem garantir la seguretat dels veïns i veïnes que aposten per una mobilitat sostenible en els seus desplaçaments per la ciutat, a més de gaudir d'una ciutat més amable, més còmoda i més accessible".

Un compromís amb la mobilitat sostenible

L'Ajuntament de Paterna ha demostrat el seu compromís amb la mobilitat sostenible a través de diverses iniciatives, com la creació d'una xarxa de carrils bici que recorre tota la ciutat, la implantació d'un servei de bicicletes públiques i la promoció de l'ús del transport públic.

Aquestes accions han contribuït a reduir la contaminació i el soroll a la ciutat, a més de fomentar hàbits de vida més saludables entre els ciutadans.

Amb la renovació dels carrils bici de Santa Rita i La Canyada, l'Ajuntament de Paterna fa un pas més en la seua aposta per una ciutat més sostenible i accessible. Aquestes actuacions s'uneixen a altres projectes en curs, com la creació de zones 30 i la conversió en zona de vianants de diversos carrers del centre històric, per a convertir Paterna en una ciutat més habitable i amable amb els seus residents.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal