Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pels dos incendis forestals a Riba-roja de Túria: Investiguen causes intencionals i anuncien mesures preventives

El passat dissabte, 4 de maig, es va declarar un incendi forestal a la urbanització Masia de Traver, a Riba-roja de Túria. El foc, que va començar al voltant de les 14.10 hores al costat del riu Túria, va obligar a confinar la urbanització i a interrompre la circulació de la línia 2 de Metrovalencia entre La Canyada i l'Eliana.

Segons ha informat la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, el Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil està investigant les circumstàncies en què es va produir l'incendi. Bernabé ha assenyalat que "tenim indicis que l'incendi va ser provocat", i ha afegit que la Guàrdia Civil també està investigant un altre incendi forestal que va tenir lloc a la mateixa zona el passat 24 d'abril.

L'incendi de dissabte va ser estabilitzat pels bombers a les 23.05 hores, i en aquests moments els treballs se centren a refredar la zona. Dues persones van ser ateses per inhalació de fum, però no hi va haver danys personals de gravetat.

Bernabé ha anunciat que el president de la Confederació Hidrogràfica del Júcar (CHJ) es reunirà amb l'alcalde de Riba-roja de Túria per a "col·laborar i contribuir" en les tasques de prevenció d'incendis. A més, ha assenyalat que el Govern central ja ha posat en marxa algunes actuacions de regeneració i neteja de barrancs a la zona.

Cal destacar que:

* El Seprona de la Guàrdia Civil està investigant dos incendis forestals a Riba-roja de Túria, amb indicis que almenys un d'ells va ser provocat.

* Els bombers van aconseguir estabilitzar l'incendi de dissabte a les 23.05 hores.

* Dues persones van ser ateses per inhalació de fum, però no hi va haver danys personals de gravetat.

* El Govern central i la CHJ col·laboraran amb l'Ajuntament de Riba-roja de Túria en tasques de prevenció d'incendis.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal