Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'atur a Espanya cau al nivell més baix des de 2008, també a la C.V.

Les dades d'atur d'abril han estat descrites com a "històriques" per part de la vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, assenyalant que el nivell d'atur és "el més baix des de 2008".

Díaz ha remarcat el volum de persones ocupades amb contracte indefinit, que roda els 15 milions, i els bons resultats en l'atur juvenil, que s'ha reduït fins als 188.000 desocupats.

Malgrat això, la vicepresidenta segona ha assenyalat que "hi ha molt per fer", com ara fer convergir la taxa d'ocupació espanyola amb la mitjana europea.

"Hem demostrat que les polítiques públiques desplegades pel Ministeri de Treball funcionen, que l'increment del salari mínim és molt positiu per al nostre país, per a l'economia del nostre país, per al consum. Hem demostrat que la reforma laboral que vam fer, després de 52 reformes laborals, avança en la bona direcció. Avui Espanya és millor", ha destacat.

L'atur registrat en les oficines dels serveis públics d'ocupació va baixar en 3.824 persones a l'abril en la Comunitat Valenciana en relació al mes anterior (-1,18%) fins als 319.510 aturats, segons dades publicades pel Ministeri de Treball i Economia Social.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal