Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana acull els quarts de final de la Lliga Futbol Inclusiu Luanvi

    



16 equips van participar en la quarta jornada de la fase d'or

El passat dissabte, 4 de maig, el Poliesportiu Municipal de l'Eliana va ser l'escenari dels quarts de final de la fase d'or de la Lliga Futbol Inclusiu Luanvi (LFI Luanvi). Un total de 16 equips, formats per futbolistes amb i sense diversitat funcional, van competir per aconseguir una plaça a les semifinals d'aquesta competició que busca fomentar la convivència i la inclusió a través de l'esport.

Durant la jornada es van disputar vuit partits corresponents a les tres divisions que componen la LFI Luanvi. Els equips victoriosos, que van aconseguir passar a la següent fase, van ser:

ILUNION MLV A, Vila-real C.F. A,ILUNION Lavanderías, C.D. Onda, l'Esglai Ciutat de Xàtiva, Aderes Burjassot, Valencia C.F. D, F. Espurna – Daimús C.F.

Els resultats de tots el partits es poden consultar a la pàgina web oficial de la LFI Luanvi.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, va mostrar la seua satisfacció per l'èxit d'aquesta jornada i va destacar la importància d'iniciatives com la LFI Luanvi per a promoure la inclusió i la cohesió social. "És una iniciativa molt bona perquè la gent sense i amb diversitat funcional puga socialitzar. L'Eliana s'està convertint en l'epicentre de l'esport en l'àmbit regional i nacional", va afirmar Torrent.

La Lliga Futbol Inclusiu Luanvi és un projecte que compta amb el suport de la Diputació de València, l'Ajuntament de l'Eliana i la Fundació Once. El seu objectiu principal és fomentar la participació de persones amb diversitat funcional en la pràctica del futbol, així com promoure la convivència i la inclusió a través de l'esport.

La LFI Luanvi s'ha consolidat com un model a seguir en l'àmbit del futbol inclusiu. La competició ha rebut elogis per la seua organització, el seu ambient positiu i el seu compromís amb la inclusió. A més, la LFI Luanvi ha servit d'inspiració per a la creació d'altres lligues de futbol inclusiu en diferents parts del territori valencià.

El futbol és un esport per a tothom. Independentment de les capacitats individuals, totes les persones han de tenir l'oportunitat de gaudir dels beneficis que aporta la pràctica esportiva.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal