Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nova Sala d'Estudi 24 Hores a l'Eliana

La nova Casa de la Cultura albergarà un nou espai dedicat a l'estudi de més de 500 metres quadrats.

L'Ajuntament de l'Eliana està enllestint els detalls per inaugurar, en els pròxims dies, una nova sala d'estudi que estarà operativa les 24 hores del dia durant els períodes d'exàmens. Aquesta iniciativa es durà a terme en la remodelada Casa de la Cultura, que ara tindrà un espai dedicat a l'estudi de més de 500 metres quadrats.

Per accedir a la sala d'estudi en qualsevol moment del dia, els i les estudiants de l'Eliana necessitaran un codi únic, personal i intransferible. Aquest codi es podrà sol·licitar a l'ajuntament a través de la seu electrònica, signant el tràmit corresponent en aquest [enllaç](#).

Aquelles persones que no disposen de certificat de signatura digital podran obtenir-lo de manera gratuïta a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC). Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb l'adreça de correu electrònic següent: salaestudi@leliana.es.

Després de registrar la sol·licitud i validar les dades, els sol·licitants rebran una notificació amb el codi d'accés en els següents dies. En el cas dels menors d'edat, seran els seus pares, mares o tutors legals els que hauran de tramitar i aportar la documentació necessària per a l'obtenció del codi.

El regidor de Joventut, Juan Espinosa, ha explicat: "Estem treballant a ple rendiment perquè la sala d'estudi estiga operativa en els pròxims dies. Facilitar l'estudi durant 24 hores al dia ajudarà els elianers i elianeres a preparar millor els seus exàmens en espais pensats per a l'estudi".

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal