Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla s'adhereix a XARXA SALUT i al IV Pla de Salut


L'Ajuntament de Loriguilla, a través de la regidoria de Sanitat i Salut Pública, ha anunciat que en el pròxim Ple Municipal es sotmetrà a votació l'adhesió del municipi a la XARXA SALUT.

XARXA SALUT és una xarxa de municipis de la Comunitat Valenciana que s'han adherit al IV Pla de Salut de la Comunitat, amb el compromís de desenvolupar accions de promoció de la salut local emmarcades en el Pla.

L'objectiu d'aquest Pla de Salut és reunir en una mateixa taula l'Ajuntament, els responsables de salut de l'àrea, les associacions veïnals interessades en la salut i totes aquelles persones que vulguen aportar idees per a millorar els espais saludables de Loriguilla.

Entre els beneficis d'entrar a XARXA SALUT destaquen:

*    Dotació econòmica per a desenvolupar projectes    com ara la plantació d'arbres i la creació de noves zones verdes i de passeig, la construcció d'un carril cicloturista que unisca Loriguilla amb Riba-roja o Reva, l'organització de classes i xerrades sobre pilates, nutrició, medicina i vida saludable, la protecció del medi ambient natural, la creació de parcs i gimnasos a l'aire lliure, la lluita contra els vectors (mosquits, flebotoms, mosques negres...) i molts més.

*    Possibilitat que els mateixos habitants del municipi aporten idees    que els seus representants a l'Ajuntament puguen dur a terme gràcies a l'ajuda del IV Pla de Salut.

L'Ajuntament de Loriguilla ha animat a tots els veïns i veïnes a participar en aquest projecte per a aconseguir un municipi més saludable i sostenible.


#loriguilla #loriguillaessanidad #loriguillaessanidadysaludpublica


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal