Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla impulsa les seues infraestructures clau de la CV-374 amb el suport de la Diputació

Reunió Clau per a les Infraestructures de Loriguilla

Una delegació de l'Ajuntament de Loriguilla, liderada per l'alcaldessa, el secretari interventor i els tècnics municipals, s'ha reunit recentment amb Natalia Enguix Martínez, vicepresidenta de la Diputació de València, per informar sobre les obres que s'estan duent a terme en el municipi.

Una de les obres més destacades és el desviament projectat de la carretera CV-374 al seu pas per Loriguilla, una mesura que té com a objectiu allunyar el trànsit del nucli urbà, dirigint-lo cap a la futura àrea industrial. Segons les previsions, aquesta carretera estarà finalitzada a l'estiu.

Paral·lelament, una altra infraestructura important és la que executarà Riba-roja per a alleujar el trànsit en l'entrada i eixida de la urbanització REVA i els sectors industrials de Riba-roja.

El motiu principal de la reunió va ser traslladar l'interés màxim de l'Ajuntament en l'ampliació del pont sobre l'estació, una obra que ha d'executar la Diputació. Aquest pont connectarà la nova rotonda amb la nova carretera. L'alcaldessa va agrair a la vicepresidenta la seua "empatia i predisposició per agilitzar i fer el seguiment d'aquesta necessitat de Loriguilla".

En paraules de l'alcaldessa: «Estic convençuda que la Diputació agilitzarà l'ampliació del pont sobre el ferrocarril en la CV-374 amb un carril ciclopentolat que connectarà ambdues obres i ambdós termes i, no només això, sinó que reduirà moltíssim els embussos que venen patint els veïns i treballadors de Loriguilla i REVA en hores punta».

Des del consistori, es valora positivament la reunió amb la vicepresidenta Natalia Enguix i l'interés que ha mostrat en escurçar les demores dels projectes i en el seu seguiment.



#loriguilla


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal