Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria homenatja els èxits de joves esportistes locals

L'Ajuntament de Llíria ha celebrat aquesta vesprada una recepció institucional per reconéixer els èxits assolits per diversos esportistes de la localitat en diferents competicions.

En la disciplina de karate kumite, han sigut reconeguts per les seues excel·lents actuacions en la Lliga Autonòmica els següents esportistes: Jimena Rodenas Enguídanos, campiona en la categoria infantil femenina de -30 kg; Alba Peñarrocha Faubel, subcampiona en juvenil femení de +52 kg; Miguel Cariñena Gil, subcampió en infantil masculí de -40 kg; i Laia Verdeguer Fabra, subcampiona en infantil femení de -30 kg. A més, tots aquests karatekes van ser seleccionats per la Federació Valenciana per a participar en el Campionat d'Espanya que es va celebrar el passat mes d'abril a Guadalajara. També va ser homenatjat Pablo Sánchez Sáiz, tercer classificat del rànquing autonòmic en la categoria infantil masculí de -30 kg.

A més del karate, l'acte va reconéixer África Mora Martín, qui va aconseguir la medalla de bronze en la modalitat de corda, en la categoria júnior, durant la Fase Autonòmica del Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica per equips, celebrat recentment a Múrcia. Aquest èxit li ha garantit la participació en el torneig nacional que es disputarà el pròxim mes de juliol.

L'alcalde Joanma Miguel i el regidor d'Esports, Nico Marco, presents en la recepció junt amb la resta de la Corporació municipal, han destacat "la gran pedrera d'esportistes que tenim a Llíria, que estan brillant en diferents disciplines, el que representa tot un orgull per a aquesta ciutat plenament compromesa amb l'esport".

Finalment, van felicitar a aquests joves esportistes pels èxits aconseguits i els van manifestar tot el suport del municipi per als pròxims reptes que hauran d'afrontar.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal