Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria celebra la Setmana de les Persones Majors 2024


Les activitats programades es desenvoluparan fins al 15 de maig

La regidoria de Persones Majors de Llíria ha organitzat una nova edició de la tradicional setmana dedicada al col·lectiu de la tercera edat en la ciutat. Les activitats programades es desenvoluparan fins al pròxim 15 de maig, amb la col·laboració també de diverses entitats locals.

Les activitats musicals han tornat a estar presents en aquestes jornades amb la participació ahir de la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans en la cantata escolar. Aquesta vesprada, se celebrarà un nou concert intergeneracional que reunirà les usuaris del Taller Municipal d'Alzheimer i l'alumnat de cant de la Banda Primitiva. Serà a les 18.00 hores en el teatre del 'Llar de les Persones Majors.

Entre altres activitats, també es disputaran competicions de jocs de taula i petanca, una visita cultural a les Termes romanes de Mura, un taller de moviment i sonoritat, i xerrades sobre seguretat, primers auxilis i reciclatge.

A més, l'Associació Tyrius representarà, l'11 de maig, l'obra teatral “Senyor major busca xica per a tot”. I el dilluns 13 de maig, s'oferirà un esmorzar popular en el parc Silvestre d'Edeta. Els tiquets per participar en aquesta jornada es poden recollir en la Llar de les Persones Majors.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal