Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana inaugura la nova sala d'estudi 24 hores per a períodes d'exàmens

Nova sala d'estudi 24 hores oberta a l'Eliana durant els períodes d'exàmens

L'Ajuntament de l'Eliana ha inaugurat avui la nova sala d'estudi, situada a la recentment remodelada Casa de la Cultura Josep Maria Àngel. Aquest espai estarà disponible les 24 hores del dia durant els períodes d'exàmens, oferint més de 500 metres quadrats perquè els veïns i veïnes de l'Eliana puguen estudiar i concentrar-se adequadament.

Segons ha explicat l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, "Es tracta d'un nou espai acollidor, adaptat a l'estudi i obert 24 hores que ajudarà els joves de l'Eliana a preparar els seus exàmens."

Per a accedir a la sala d'estudi en horari nocturn, els estudiants hauran d'obtenir un codi únic, personal i intransferible. Aquest codi es podrà sol·licitar a través de la seu electrònica de l'ajuntament.

Aquelles persones que no disposen de certificat digital podran obtenir-lo gratuïtament a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), on també es podran resoldre qualsevol dubte al respecte. A més, la ciutadania pot contactar per correu electrònic a l'adreça elijove@leliana.es.

Una vegada registrada la sol·licitud i validats les dades, es rebrà una notificació amb el codi d'accés a la sala en els dies següents. Cal recordar que, per als menors d'edat, els pares, mares o tutors legals hauran de tramitar i aportar la documentació necessària perquè els menors puguen obtenir i utilitzar el codi d'accés.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal