Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat en la III Trobada Empresarial d'Olocau impulsant la col·laboració i la innovació

  

El Pacte Camp de Túria treballa junt a les associacions de comerç

La Mancomunitat Camp de Túria ha participat activament en la III Trobada Empresarial celebrada a Olocau sota el lema "Emprén el teu futur". Aquest esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament i l'Associació de Comerços i Empreses d'Olocau (ACEO), té com a principal objectiu el reforçament i desenvolupament del teixit empresarial, comercial i autònom del municipi i la comarca del Camp de Túria.

En aquesta trobada, que va tenir lloc a Mas del Capellà, es van congregar representants de diversos sectors productius locals i comarcals, així com experts i autoritats. Destaca la presència de la vicepresidenta segona de la Diputació de València, Reme Mazzolari, i la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro, qui va remarcar la importància de donar suport a aquests esdeveniments per fomentar el comerç a la comarca.

L'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, acompanyat pels membres de l'Equip de Govern i regidors del municipi, va estar present en aquesta trobada, juntament amb el president d'Unió Gremial, Mauro Lorenzo.

Els discursos inaugurals van ser pronunciats per Mazzolari, Ropero, Lorenzo, María José Guevara (regidora d'Olocau) i Yolanda Albert (presidenta d'ACEO), qui va proposar un minut de silenci en memòria de David Marín, gerent de Vivers San Vicente Olocau, recentment desaparegut.

Durant la jornada es van oferir diverses ponències, com la de Fidel García de la Diputació de València i María Jesús Cabo del Consorci València Interior (CVI). A més, Julia Sanchis, professora associada de l'Àrea de Sociologia del Departament d'Urbanisme de la UPV, va liderar una activitat interactiva per presentar empreses i debatre sobre millores del sector productiu de proximitat.

Una taula rodona sobre sostenibilitat i innovació en el marc de l'Agenda 2030 va comptar amb la participació de diversos experts com Salvador Olmos, José Luis Muñoz, Paco Alós i Mauro Lorenzo. Es va discutir sobre l'aplicació de la innovació i la sostenibilitat en les organitzacions i els reptes i oportunitats futures.

L'esdeveniment va concloure amb un 'aperitiu-networking' que va permetre als assistents establir col·laboracions i contactes mentre degustaven productes locals.

Aquesta iniciativa forma part dels compromisos de la Taula d'Agricultura, dins de l'Acord Territorial d'Ocupació, un projecte de la Mancomunitat Camp de Túria inclosa en el programa Avalem Territori, finançat per GVA Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal