Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat una sèrie d'ajudes per a un total de 147 persones residents en la localitat

Aquestes ajudes estan destinades a l'obtenció de la "Targeta anual Sense Contacte" de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) per a l'exercici 2024-2025. Els beneficiaris d'aquestes ajudes inclouen persones jubilades, pensionistes i aquells amb diversitat funcional, sempre que estiguen empadronats a la localitat abans de l'1 de gener de l'any en curs.

La targeta pública permet l'ús del transport públic en les zones AB de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i el tramvia, així com el metro i tramvia amb la targeta Twin, corresponent a l'exercici 2024-2025. Aquesta mesura subvenciona part del cost d'adquisició de la targeta i estableix dues modalitats disponibles per als beneficiaris.

En total, s'han concedit 9.294,70 euros en subvencions, distribuïdes entre 124 persones majors que rebran una ajuda de 66,40 euros cadascuna, 7 persones amb mobilitat reduïda amb una ajuda de 37’30 euros i 16 persones que rebran 50 euros per a la targeta Tuin.

Les ajudes es divideixen en dues modalitats: la modalitat A, destinada a persones majors de 65 anys i aquelles amb un grau de discapacitat reconegut igual o superior al 64%, i la modalitat B, per a pensionistes o cònjuges a càrrec. El pagament de les subvencions es efectua en forma de bonificació o descompte directe en el moment de l'adquisició de la targeta de transport triada, sempre que es complisquen els requisits establerts en les bases reguladores.

Les persones beneficiàries de la modalitat A hauran de fer una aportació econòmica de 50 euros a un compte de titularitat municipal, mentre que l'ajuntament assumirà la resta del cost de la targeta sense contacte. Per la seua banda, en la modalitat B, les persones beneficiàries hauran de fer una aportació econòmica de 50 euros, i l'ajuntament recarregarà aquesta quantitat juntament amb altres 50 euros en la targeta Tuin.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha destacat que aquestes subvencions representen un compromís ferm amb la promoció del transport públic, així com amb la facilitació de l'accés al mateix per a les persones majors, jubilades, pensionistes o amb diversitat funcional. A més, s'ha ressaltat que aquestes mesures contribueixen a reduir les emissions de diòxid de carboni associades a l'ús de vehicles privats.

     


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal