Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Incendi forestal a Riba-roja de Túria: Estabilitzat, però han treballat tota la nit

Els bombers van aconseguir frenar l'avanç de les flames a l'incendi forestal que ha afectat la urbanització Masia de Traver, a Riba-roja de Túria ( No obstant això, les tasques d'extinció continuaren durant tota la nit per a evitar que el foc es propague als habitatges).

   L'incendi es va iniciar al voltant de les 14.10 hores d'ahir dissabte, 4 de maig, al costat del riu.    Des del primer moment, s'han mobilitzat nombrosos mitjans per a combatre'l, incloent-hi set mitjans aeris, una brigada helitransportada, vuit unitats de bombers forestals de la Generalitat, cinc autobombes, quatre dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València, brigadistes forestals, un sergent, un coordinador i un tècnic forestal, un agent mediambiental, voluntaris de Náquera i un vehicle del cos municipal de Bombers de València.

   A causa de l'evolució de les flames, es va procedir al confinament de la urbanització Masia de Traver i es va interrompre la circulació de la línia 2 de Metrovalencia entre les estacions de La Canyada i l'Eliana.    El servei entre ambdues estacions es va restablir al vespre, mentre que la línia elèctrica a la zona de l'incendi va ser descarregada per seguretat i posteriorment restablerta.

   A hores d'ara, no s'han registrat danys personals ni materials.    No obstant això, els bombers continuaren treballant durant tota la nit per a assegurar la completa extinció del foc i evitar qualsevol risc de revifada.

   Aquest episodi ha posat de manifest la importància de la prevenció i la ràpida resposta davant dels incendis forestals, com el Sistema GUARDIAN que va actuar frenant el primer incendi.    Cal recordar que la majoria d'aquests incendis són causats per causes humanes, per la qual cosa és fonamental extremar la precaució en zones boscoses i respectar les normes de seguretat.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal