Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona tindrà un nou Centre de Salut

Segons informació municipal, la Pobla de Vallbona donarà la benvinguda a un nou centre de salut, una infraestructura sanitària molt necessària per a atendre les necessitats d'un municipi que ha experimentat un creixement notable en els últims anys i que, a més, té perspectives de continuar augmentant en el futur. Així ho va anunciar el conseller de Sanitat, Marciano Gómez, durant la seua recent visita al municipi.

Promesa de Consellería:

"La meua valoració és que quan el vaig visitar fa uns mesos l'alcalde per a interessar-se pels serveis de la Pobla de Vallbona, venia efectivament un conciutadà preocupat perquè resolguérem un problema que he pogut veure amb els meus propis ulls que existeix", va manifestar Gómez. El conseller va assenyalar que "després d'haver visitat detingudament les instal·lacions del centre de salut, li he dit a l'alcalde que, complint la seua petició, farem un centre de salut nou".

Gómez va indicar que prompte "vindran els tècnics de la Conselleria, decidirem la ubicació, l'espai, elaborarem el projecte d'obra i l'executarem", ratificant una decisió que ha estat rebuda amb satisfacció per l'alcalde de la Pobla de Vallbona, Abel Martí, qui va afirmar que "el govern de Carlos Mazón és el de la Sanitat, ho ha dit per activa i per passiva, i lògicament atén a la Pobla de Vallbona com es mereix. És cert que el centre de salut no dona per a oferir els serveis que necessita el poble. I ha arribat el moment de prendre decisions valentes, i una decisió valenta és fer un nou centre de salut".

Ambdues institucions, local i autonòmica, ja han avançat que es posaran a treballar de manera immediata per a fer d'aquest nou centre de salut una realitat, assenyalant la necessitat tècnica que suposa construir aquesta infraestructura sanitària. En aquest sentit, Martí va indicar que "ens posem a treballar ja, posant tot a funcionar per a dotar una parcel·la i cedir-la, perquè la Pobla dispose d'un nou centre de salut com es mereix un municipi de 28.000 habitants, però amb una perspectiva de creixement molt gran".

El conseller també va destacar les qualitats del poble, incidint en el fet que es tracta d'una "població propera a València que està creixent", a més de reconéixer la importància de la millora del servei, ja que "la capacitat d'atracció que té, donats els serveis que s'estan donant i la voluntat de l'equip municipal per a donar més qualitat al poble, farà que cresca més, i nosaltres, com a responsables sanitaris, el que hem de fer és atendre de manera equitativa a tots i cada un dels ciutadans de la Comunitat Valenciana donant-los els serveis que es mereixen, que no són altres que els millors".

Un nou centre de salut per a un futur proper, encara sense data de començament: La construcció del nou centre de salut de la Pobla de Vallbona permetrà ampliar els serveis disponibles, millorar la comoditat dels usuaris i dels professionals i, en definitiva, contribuir al benestar i la salut de tota la població.

A més de la seua funció sanitària bàsica, el nou centre de salut també podria convertir-se en un punt de referència per a la promoció de la salut i la prevenció de malalties, contribuint així a un estil de vida més saludable per a tota la població.

    

visita del conseller al municipi

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal