Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera signa l'acta d'inici de les obres de construcció de l'Espai Jove i d'Igualtat

L'Ajuntament de Bétera ha signat hui l'acta d'inici de les obres de construcció d'un nou edifici que albergarà l'Espai Jove i l'Espai d'Igualtat del municipi. Aquest complex, de dues plantes i 774,43 m², s'ubicarà al carrer La Creu, a prop del futur Parc de les Alfàbegues.

Segons informació municipal, l'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha destacat que "amb aquest edifici complim amb una demanda històrica per als nostres joves. Era primordial donar-los un espai on compartir, formar-se, viure experiències, enriquir-se i gaudir tots junts". A més, Verdevío ha posat en relleu "la importància de la igualtat en aquest espai que valore a la dona i el treball de les nostres associacions de dones".

Així doncs, els joves i les dones beterenses tindran a la seua disposició un total de 3.179 m² dedicats a activitats, tallers, presentacions i altres esdeveniments. L'edifici s'organitza en dues plantes: la planta baixa estarà dedicada a la joventut i inclourà una Aula d'Informàtica, una cuina per a Tallers de Cuina, una sala lúdica amb sofàs i jocs, i una sala multiús per a activitats com dansa o ball.

Per la seua part, la primera planta albergarà l'Espai d'Igualtat, que tindrà una sala d'esdeveniments de 314 m² per a la promoció, sensibilització i conscienciació ciutadana en matèria d'igualtat i l'apoderament de la dona. Segons ha indicat Marisa Martínez, regidora de Dona i Igualtat, "és fonamental continuar duent a terme accions de conscienciació amb activitats de tota mena que contribuïsquen a un canvi de mentalitat i actitud en matèria d'igualtat de tracte i d'oportunitats".

Les obres, que tindran una duració aproximada d'un any, suposaran una important inversió per a dotar Bétera d'espais molt demandats per als joves i les dones del municipi.

 


 



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal