Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana proposa un viatge multiaventura per als joves el 22 de juny

L'Eliana proposa un viatge multiaventura per als joves el 22 de juny

L'Ajuntament de l'Eliana ha organitzat un viatge multiaventura per als joves del municipi que tindrà lloc el dissabte 22 de juny. L'activitat és dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 12 i 30 anys i inclou el transport d'anada i tornada en autobús, una assegurança de viatge i accidents, el dinar i la participació en tres esports d'aventura: piragüisme, escalada i pi a pi.

El viatge es realitzarà a Benageber, un entorn natural ideal per a la pràctica d'aquestes activitats. Els participants podran gaudir d'un dia ple d'emocions i adrenalina mentre gaudeixen del paisatge i fan noves amistats.

El preu de l'activitat és de 33,66 euros per persona. Les places són limitades, per la qual cosa les inscripcions s'obriran del 6 al 21 de maig. Es pot fer la inscripció de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) en horari d'atenció al públic.

Per a més informació, es pot consultar les bases del viatge a la pàgina web de l'Ajuntament de l'Eliana o enviar un correu electrònic a elijove@leliana.es. També es pot telefonar al 96 275 80 30 (extensions 121 i 163).

Aquesta és una gran oportunitat per als joves de l'Eliana de passar un dia inoblidable practicant esports d'aventura en un entorn natural preciós. No us ho perdeu!

Informació addicional:

* Data: Dissabte 22 de juny

* Lloc: Benageber

* Edat: De 12 a 30 anys

* Preu: 33,66 euros per persona

* Inscripcions: Del 6 al 21 de maig

* Més informació: elijove@leliana.es / 96 275 80 30 (extensions 121 i 163)


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal