Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Marcel 2024: Un Cap de Setmana de Cultura i Entreteniment a l'Eliana amb més de 6.500 persones

Durant el passat cap de setmana, més de 6.500 persones van tenir l'oportunitat de participar en la huitena edició de la Marcel a l'Eliana. Els carrers del municipi es van omplir d'una àmplia varietat d'espectacles, incloent-hi teatre, circ, acrobàcies i dansa, que van captivar l'atenció del públic assistent.

L'Ajuntament de l'Eliana va fer una aposta decidida per apropar la cultura a tots els públics, oferint una programació variada i gratuïta. "Gràcies a les companyies de teatre per acostar-nos la cultura al carrer; gràcies a la Regidoria de Cultura i al director artístic de la Marcel, Joan Raga, per aquesta programació extraordinària; als i les treballadores de l'Ajuntament per fer-ho possible i, com no pot ser d’una altra manera, als veïns i veïnes que any a any ens confirmen que hem de continuar programant la Marcel per a acostar la cultura a tots i a totes”, va destacar l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent.

La inauguració de la Marcel va tenir lloc amb la participació de les companyies Teatreleliana i Aplae el divendres passat, donant suport a l'associacionisme local. Durant la jornada del dissabte, els carrers es van convertir en un escenari de diversió amb propostes com "Sienta la Cabeza" i l'espectacle itinerant de la companyia Disparatario, que va portar "Alicia al País de les Meravelles" als més joves.

La jornada va continuar amb la representació d'"Herència" de La Industrial teatral, seguida de l'espectacle itinerant de Calacas, que va tancar la nit amb clau de festa. El diumenge, La Escalera tijera va oferir "Ambulantes", transformant els carrers en un circ itinerant, mentre que Jacinto Sifón Fontana va presentar "Fontanería, circo y poesía 2.0" al passeig de Secondo Baldín.

El punt àlgid de la Marcel 2024 va ser a la plaça del País Valencià, amb les actuacions de "Màgia" de Pepa Cases i "El gran final" de Bucráa Circus. "Estem molt contents del gran acolliment que any rere any té la Marcel i ja estem treballant per a continuar elaborant una programació estupenda per a la Marcel 2025”, va afirmar la regidora de Cultura, Eva Santafé.

   




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal