Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Milers de famílies es reuniran al Parc Central de Paterna per celebrar el Dia de les Famílies

Aquest diumenge, 19 de maig, el Parc Central de Paterna acollirà la tercera edició del Dia de les Famílies, una jornada lúdica que reunirà milers de famílies de la localitat. Des de les 11.00 fins a les 19.00 hores, l'espai es transformarà en un centre d'activitats amb tallers juvenils i infantils, rocòdrom, activitats esportives, pinta cares, música, ball i educació viària.

A més, la jornada oferirà una carpa de restauració amb foodtrucks i barres gestionades per federacions festeres. Els assistents podran gaudir de 4.000 racions gratuïtes de paella, mentre els més petits participen en tallers i activitats distribuïdes per tot el parc. En finalitzar la jornada, es realitzarà un sorteig amb premis com una tauleta, un escúter i jocs de taula per a tota la família.

Isabel Segura, tinenta alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, ha destacat que "aquesta jornada promou valors com el respecte, la convivència i l'oci en família, contribuint al desenvolupament i creixement de la ciutat".

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal