Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La I Jornada LGTBIQ+ arriba a Llíria: Celebrant la diversitat i la igualtat el 17 de maig

El pròxim divendres, 17 de maig, l'Ajuntament de Llíria celebrarà la I Jornada LGTBIQ+, una iniciativa organitzada per la Regidoria d'Igualtat, destinada a sensibilitzar i conscienciar sobre la diversitat sexual i de gènere a la capital del Camp de Túria. Aquesta jornada coincidirà amb el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia, una data que reclama la lluita contra les discriminacions per motiu d'orientació sexual, identitat de gènere, expressió de gènere o característiques sexuals.

La regidora d'Igualtat i LGTBI, Reme Tordera, ha destacat que des del Consistori "hem impulsat per primera vegada aquestes jornades per coordinar accions que servisquen per a denunciar la discriminació i eliminar qualsevol delicte del qual puguen ser objecte les persones del col·lectiu LGTBIQ+, per avançar en els seus drets, així com visualitzar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Llíria, i especialment entre la joventut, entorn de l'homofòbia, la transfòbia, la bifòbia i la fòbia a la intersexualitat".

Els actes programats tindran inici a les 11.00 hores amb la lectura del manifest del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia, en la plaça Major.

A la vesprada, es desenvoluparà la jornada LGTBIQ+, en l'esplanada del Museu Arqueològic de Llíria, que començarà a les 18.00 hores amb una taula rodona en la qual intervindran persones expertes en la matèria. A les 20.00 hores, el públic assistent podrà gaudir del monòleg de comèdia LGTBIQ+ a càrrec d'Albert Boira. I l'actuació del DJ Gatussa Músic posarà fi a les activitats a partir de les 22.00 hores.



 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal