Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Èxit en la festa de l’esport escolar Camp de Túria: Gran participació en les finals de les lligues intermunicipals

Gran participació en les finals de les lligues intermunicipals.

"Èxit en la festa de l’esport comarcal escolar: Gran participació en les finals de les lligues intermunicipals"

L'activitat esportiva juvenil en el Camp de Túria ha culminat amb un esclat d'entusiasme i camaraderia en les finals de les lligues intermunicipals celebrades recentment a Bétera i Riba-roja de Túria. Organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria, aquestes competicions han demostrat una vegada més el fervor i la passió dels joves esportistes de la comarca.

El poliesportiu de Bétera va ser l'escenari vibrat de les finals de la lliga intermunicipal de Futbol 8 querubí, amb la participació de deu equips de la comarca. La jornada es va viure amb intensitat, reunint més de 150 xiquets i xiquetes en un matí ple d'emocions esportives. Els participants van ser reconeguts amb diplomes, medalles i tovalloles, mentre que els equips van rebre trofeus i material esportiu com a mostra d'agraïment per la seua dedicació i esforç. L'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va elogiar l'important paper de la Mancomunitat en el foment de l'esport comarcal, acompanyada per membres de la corporació municipal i el gestor esportiu de l'Ajuntament, Roberto Riera.

Per la seua banda, el poliesportiu de Riba-roja de Túria va acollir la Lliga Intermunicipal de Tennis "Escoles amigues", una iniciativa subvencionada pels XLII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en edat escolar. Amb la participació de cinc escoles de tenis de la comarca, més de 50 joves van competir amb passió i determinació, rebent també reconeixements i premis per part de la Mancomunitat i els seus respectius equips. El regidor d'esports de Riba-roja, Rafa Gómez, va subratllar la importància de l'esport en la promoció de l'esperit comarcal, destacant l'esforç i la dedicació dels participants.

La pròxima cita esportiva marcarà el 31 de maig i l'1 de juny, amb les finals de la Lliga Intermunicipal de Futbol Sala, que se celebraran a l'Eliana. En aquesta ocasió, 19 equips es disputaran l'anhelat títol en el pavelló municipal, en una mostra més del compromís i la passió dels joves esportistes del Camp de Túria.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal