Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reconeixement a l'excel·lència esportiva: Gala de l'Esport Local a Paterna

La ciutat de Paterna s'ha convertit en l'epicentre de l'homenatge a l'esport local amb la celebració de la XV edició de la Gala de l'Esport. En un esdeveniment majestuós celebrat a Kinépolis Paterna, més de 700 persones es van reunir per reconèixer i premiar els més de 200 esportistes, clubs i equips locals que han destacat pels seus èxits durant l'últim any.

La cerimònia, presidida per l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, i el tinent alcalde Esports, José Manuel Mora, va ser una oportunitat per reconéixer l'esforç i dedicació dels atletes locals, així com la contribució de les empreses patrocinadores i altres personalitats vinculades a l'esport.

Un dels moments més destacats de la nit va ser el lliurament del Premi Especial 2024, que va recaure en l'esportista d'elit de ball esportiu, Pedra Escrita Medina, en reconeixement a la seua brillant trajectòria en aquesta disciplina. La seua excel·lència esportiva va ser elogiada per les autoritats locals, destacant el seu paper com a exemple de superació i dedicació per a la joventut paternera.

En el seu discurs, l'alcalde Sagredo va subratllar el paper fonamental de Paterna com a semiller d'esportistes, destacant la contribució dels premiats en la consolidació de la ciutat com una referència en l'àmbit esportiu. A més, va expressar el seu agraïment i admiració cap a tots aquells que, amb el seu esforç i dedicació, han fet possible aquest reconeixement a l'excel·lència.

La Gala també va ser testimoni de moments d'emoció i record en homenatge a aquells que, tot i no estar presents, van deixar una empremta imborrable en el món de l'esport a Paterna. Reconeixements especials a títol pòstum van ser atorgats als empresaris Vicente Andreu i Blas Serrano, així com al veí Vicente Soto, en reconeixement al seu compromís amb l'esport i la seua contribució a la comunitat.

Altres distincions van ser concedides al Club d'Atletisme Cárnicas Serrano i a Vicente Pla, conegut com el coeter Major, per la seua destacada contribució a l'esport local. Aquests reconeixements van posar de manifest la diversitat i riquesa del teixit esportiu de Paterna, destacant el compromís de tots els seus integrants amb els valors de l'esportivitat i l'excel·lència.

La Gala de l'Esport també va oferir als assistents l'oportunitat de gaudir d'una exposició del Museu de l'Esport, sota el títol "Llegendes Olímpiques", que va mostrar quinze torxes olímpiques, incloent-hi la dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992, així com una àmplia col·lecció de fotografies i objectes esportius que van captivar l'atenció del públic.

En resum, la XV edició de la Gala de l'Esport va ser un testimoni de la passió i dedicació dels esportistes locals, així com un reconeixement a la seua contribució al prestigi i la vitalitat de Paterna com a ciutat esportiva.


.
desde
Creative Commons
Crónica CT
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal