Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El CEB Llíria celebra amb la ciutat l'ascens a la LEB-Plata

L'equip va ser rebut ahir  vesprada per la Corporació municipal


El Consistori municipal, amb la presència de l'alcalde Joanma Miguel i l'edil d'Esports Nico Marco, ha rebut aquesta tarda el primer equip del Refitel Nadunet CEB Llíria, pel seu ascens a la LEB-Plata. El conjunt edetà va consumar ahir el seu retorn a la tercera categoria del bàsquet espanyol, gairebé 20 anys després, després de véncer l'Uros de Rivas i finalitzar com a primer i invicte del seu grup en la fase final disputada aquests dies al Pavelló Pla de l'Arc de la capital del Camp de Túria.

L'Ajuntament de Llíria ha felicitat els jugadors, cos tècnic i directiva del club per aquest gran èxit, que representa tot un orgull per a la ciutat, i que ha fet reviure les extraordinàries vesprades de bàsquet al municipi i ha retornat la il·lusió a l'afició edetana.

La recepció institucional formava part dels actes de celebració de l'ascens a LEB-Plata. Primer, l'equip ha recorregut en un vehicle els principals carrers de la població, des del Pavelló Pla de l'Arc fins a la plaça Major. Davant de l'ajuntament, els jugadors s'han adreçat a l'afició per agrair-los el seu suport en aquesta fase final.





Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal