Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Bus Labora arriba a Sant Antoni de Benaixeve per a oferir orientació laboral

 En els pròxims dies 22 i 23 de maig, l'autobús de Labora estacionarà a la Plaça de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, amb la missió de proporcionar orientació i suport en la recerca d'ocupació als residents locals. Aquest servei, promogut per la Generalitat Valenciana en col·laboració amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, estarà disponible des de les 10:00 fins a les 18:00 hores.

El principal objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar la inserció laboral de les persones en cerca activa d'ocupació al municipi. Els tècnics especialitzats de Labora estaran disponibles per atendre les consultes dels veïns i veïnes durant aquestes dues jornades, proporcionant assessorament personalitzat i accés a les diferents eines i serveis que ofereix la plataforma Punt Labora.

Malgrat que Sant Antoni de Benaixeve gaudeix d'una de les taxes d'atur més baixes entre els municipis valencians de fins a 10.000 habitants, l'alcaldessa Eva María Tejedor Marí ha destacat la importància de continuar treballant per millorar les oportunitats laborals dels habitants locals. En aquest sentit, el regidor de comerç, Pedro Pérez, ha encoratjat als residents en cerca d'ocupació "a aprofitar aquest recurs i conéixer les diverses ofertes laborals disponibles a prop, així com a millorar la seua formació professional".

Aquesta col·laboració interinstitucional reflecteix " l'interés i l'atenció del nou equip de govern de Sant Antoni de Benaixeve pel desenvolupament econòmic local i el suport al comerç de proximitat. L'objectiu és garantir que la generació de riquesa i les oportunitats laborals dins del terme municipal, beneficiant així la comunitat en general".
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal