Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una nova tractorada en el centre de València el diumenge 7 d'abril

La convocatòria es una contradicció en si mateixa perquè precisament l'Agenda 2030 vol garantir el futur de la humanitat i de la mateixa agricultura. El canvi climàtic i la necessitat del desenvolupament sostenible no és només responsabilitat d'uns pocs, també és una obligació del sector primari perquè d'això depén també el seu futur. No lis faltens raons per a la protesta, però si que lis fa falta enfocar millor el problema.

La Plataforma 6F ha convocat una nova tractorada al cor de València per a aquest diumenge, 7 d'abril, en protesta per "les lleis europees de l'Agenda 2030 que estan acabant amb el sector primari d'Europa i en sol·licitud d'amnistia per les multes desproporcionades rebudes".

Els tractors eixiran a les 8.30 hores des de diferents punts de València per a després trobar-se en l'Alameda, escortats per les autoritats. Hi haurà vehicles que eixiran des de Poble Nou, La Torre i el polígon la Reva. Després de la manifestació,

La manifestació, encapçalada pels vehicles seguits darrere per participants a peu, tindrà com a punt de trobada el Passeig de l'Alameda, a l'altura de la Torre de Sant Felip a les 10.00 hores i transcorrerà pel Pont del Reial, la plaça Tetuan, Porta de la Mar, Colom, Guillem de Castro, Blanqueries i Pintor López fins a acabar davant de la Delegació del Govern cap a les 11 hores.

Entre les 15 i 16 hores, els tractors emprendran el camí per a tornar a les zones de sortida del matí.

Entre les reivindicacions de la protesta està la preferència comunitària per a evitar la competència deslleial, la derogació del Pacte Verd Europeu, "eleccions en el camp" i la fi de les subvencions a organitzacions agràries.

Segons els convocants, l'Agenda 2030 té com a objectiu "destruir el sector primari europeu" i que Europa depenga de països extracomunitaris, "generant pèrdua econòmica incalculable, pèrdua de costums de les zones rurals, i en general, perdre el que ha fet que Espanya siga el que ha sigut fins ara".

Què és L'Agenda 2030 mundial?

L'Agenda 2030: Un Compromís Global per al Desenvolupament Sostenible

El futur de la humanitat és un tema central que ens concerneix a tots. En aquest sentit, l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible s'erigeix en un pla d'acció en favor de les persones, el planeta i la prosperitat. A més, busca reforçar la pau universal i garantir l'accés a la justícia.

Aquesta iniciativa ha rebut el suport de 193 estats membres de les Nacions Unides, que han aprovat una resolució reconeixent que l'erradicació de la pobresa és el major repte mundial en l'actualitat. S'afirma que sense aconseguir-ho, no és possible assolir un desenvolupament sostenible.

L'Agenda 2030 estableix 17 Objectius amb 169 metes integrades i indissociables que abasten les àrees econòmica, social i ambiental. En adoptar-la, els Estats es comprometen a mobilitzar els recursos necessaris per a la seua implementació, mitjançant aliances centrades especialment en les necessitats dels més pobres i vulnerables.

Aquest enfocament integrat busca abordar les desigualtats, preservar el medi ambient i promoure una economia inclusiva. Els 17 Objectius, que inclouen temes com la salut, l'educació, la igualtat de gènere i la sostenibilitat energètica, conformen un marc que apunta cap a un futur més just i equitatiu per a tots.

En definitiva, l'Agenda 2030 és una crida a l'acció conjunta i coordinada, amb l'objectiu de construir un món millor per a les generacions presents i futures. La seua implementació requerirà un esforç col·lectiu, però els beneficis potencials són immensos. És hora de posar-nos en marxa i treballar cap a un futur més sostenible per a tots.

.
desde
Creative Commons
Crónica CT
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal