Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna organitza el Run4Paterna amb quatre carreres oficials enguany

La Runcáncer, el XXVI Gran Fons Vila de Paterna, la Volta a Peu de La Canyada i la Carrera de Sant Silvestre són les quatre proves oficials que conformen el desafiament de l'agenda esportiva que ha programat el consistori paterner per a enguany

En una aposta clara per fomentar l'esport i implicar a la comunitat, l'Ajuntament de Paterna ha organitzat el repte esportiu Run4Paterna, integrat per quatre emocionants carreres oficials. Aquesta iniciativa, promoguda per l'àrea d'Esports del consistori, busca no sols fomentar l'activitat física sinó també incentivar la participació ciutadana en els esdeveniments locals.

Les quatre proves oficials que formen part d'aquest desafiament esportiu són la Runcáncer, el XXVI Gran Fons Vila de Paterna, la Volta a Peu de La Canyada i la Carrera Solidària Sant Silvestre. Cada una d'aquestes carreres té el seu propi reglament, i la participació en totes elles atorga als corredors l'oportunitat d'aconseguir una inscripció gratuïta per al Gran Fons Vila de Paterna de l'any següent, sempre que estiguen empadronats a la ciutat.

El tinent alcalde d'Esports, Educació i Innovació, José Manuel Mora, ha destacat que el veritable repte d'aquesta iniciativa és motivar als habitants de Paterna a participar activament en aquestes quatre emocionants competicions. A més, ha anunciat que els residents que completen les quatre carreres oficials tindran l'oportunitat de gaudir d'una inscripció gratuïta per al Gran Fons Vila de Paterna de l'any vinent.

Així, el Run4Paterna es converteix en una oportunitat única per a la comunitat de Paterna de gaudir de l'esport, fomentar la salut i el benestar, i alhora, formar part d'una experiència emocionant i enriquidora. Amb aquestes iniciatives, l'Ajuntament de Paterna reafirma el seu compromís amb la promoció de l'activitat física i l'estil de vida saludable entre els seus ciutadans.

Per a més informació sobre com participar en aquest apassionant repte esportiu, podeu visitar el web de l'Ajuntament de Paterna o contactar amb l'àrea d'Esports. Anima't a formar part del Run4Paterna i demostra el teu compromís amb la salut i el benestar de la comunitat paternera.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal