Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria acollirà més de mil turistes de l'IMSERSO en el mes d'abril

Els visitants coneixeran les rutes pel Parc Natural, el Castell i els museus.

Riba-roja de Túria, envoltat de natura i història, ha obert les portes a més de mil visitants durant el mes d'abril. Aquest flux turístic és fruit del Programa de l'Institut de Majors i Serveis Socials (IMSERSO), el qual promou el 'turisme de naturalesa' impulsat pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030.

Les primeres visites van començar el passat 3 d'abril, amb un grup procedent de Girona. Aquest grup va tenir l'oportunitat de descobrir la bellesa del parc natural del Túria "Les Riberes del Túria", a través d'una ruta circular que els va portar a l'emblemàtic pont vell del municipi, passant per la històrica Masia de Traver i retornant pel Passeig de les Ànimes. Posteriorment, van gaudir d'una visita al Castell, on van conéixer la rica història local i van explorar els museus MUPLA i MUCA, descobrint l'estreta relació entre el riu Túria i la comunitat.

Durant el mes d'abril, un total de 1.155 persones de 14 grups diferents procedents de ciutats com Barcelona, Madrid, Palma, Sevilla o Màlaga, arribaran a Riba-roja de Túria per a viure una experiència turística única. Les visites, coordinades per la Tourist Info local i el touroperador Mundosenior, asseguren una experiència de qualitat per als participants.

Riba-roja de Túria s'ha convertit en un destí turístic de renom, gràcies a la seua riquesa patrimonial i natural. Els visitants tenen l'oportunitat d'explorar els tresors ocults del municipi, des de les rutes pel parc natural fins als vestigis de la Guerra Civil i la infraestructura hidràulica. El patrimoni arqueològic del Pla de Nadal i València La Vella ofereix una experiència única als interessats en la història local.

A més de la seua riquesa cultural, Riba-roja de Túria també ofereix una oferta gastronòmica variada, destacant especialitats com l'Arròs de les Riberes del Túria o les peladilles, que captiven els paladars dels visitants.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal