Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Millora de la Connexió Viària a Llíria amb la Col·laboració de la Diputació de València

La Diputació de València i l'Ajuntament de Llíria han anunciat la signatura imminent d'un conveni per millorar la CV-3706, coneguda com la carretera de la Vilamarxant, en el tram que discorre des del carrer Juan Izquierdo fins a la rotonda de connexió de Benaguasil amb la CV-35.

La diputada de Carreteres, Reme Mazzolari, ha destacat que "és una via amb un trànsit considerable, ja que és la sortida natural cap a l'A-3 per la CV-50, d'una banda; i cap a la CV-35 en l'altre sentit. Per això hem considerat aquesta actuació com a prioritària".

En aquest sentit, Mazzolari ha explicat que "l'ajuntament ja disposava d'un projecte constructiu, però el cost de l'actuació era inassumible per les arques municipals. Per això s'ha optat per la fórmula del conveni, que ens estalvia el temps i els diners que implicaria la redacció d'un projecte propi de la Diputació".

"Aquesta fórmula -ha continuat també la vicepresidenta segona de la Diputació- ja s'ha utilitzat a Gandia, i es replicarà amb altres ajuntaments com Puçol, Calles o Llaurí, apostant així per la col·laboració entre administracions".

Per la seua banda, el regidor de Mobilitat Sostenible i Camins de Llíria, Paco García, ha assenyalat que "la carretera de Vilamarxant és una via que va cedir la Generalitat a l'ajuntament fa anys, però les seues dimensions i característiques feien inviable econòmicament que poguérem assumir la renovació de la via", i ha volgut "agrair la col·laboració de la Diputació, assumint el cost de l'actuació que recull el projecte constructiu amb el qual comptàvem a l'ajuntament".

Amb un pressupost de licitació de 658.000 euros, la intervenció sobre la CV-3706 consistirà principalment en actuacions de reparació, pavimentació i senyalització, per millorar la seguretat de la carretera.

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal