Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve i l'Eliana tornen a exigir millores en les Connexions amb la CV-35

Les autoritats locals de Sant Antoni de Benaixeve i l'Eliana s'han tornat a reunir per abordar les preocupants problemàtiques relacionades amb les connexions amb la CV-35. En les dos reunions fetes fins hara, la primera el mes de febrer passat i la segona aquesta setmana, els representants dels dos municipis han posat de manifest la necessitat urgent d'implementar solucions per a descongestionar el trànsit i millorar la seguretat en aquesta important autovia.

L'alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve, Eva Tejedor, juntament amb l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, han destacat la importància de trobar respostes efectives davant els problemes d'accés i sortida a la CV-35. Les retencions de trànsit i els continus col·lapses en les zones d'eixida s'han convertit en una font de preocupació constant per als residents d'aquests municipis.

En concret, la primera de les zones afectades pels problemes de trànsit és "l'eixida número 16 de la CV-35, on es produeixen embossos diaris en les hores punta. Concretament, el carril de desacceleració no és capaç d'absorbir tots els vehicles que desitgen eixir cap a la urbanització de Montesano a Sant Antoni de Benaixeve, així com cap als municipis de Bétera i l'Eliana, per la qual cosa els vehicles acaben ocupant el carril dret de l'autovia amb un alt risc de col·lisió".

D'altra banda, "una zona afectada és l'eixida cap a la CV-35, en aquesta ocasió des de la CV-336. Concretament en la rotonda de la noria que recull trànsit d'aquest municipi, així com de l'Eliana i Riba-roja de Túria. L'accés pateix constants col·lapses en aquesta glorieta, per la qual cosa es requereix una solució per a descongestionar l'accés".

Per abordar aquestes qüestions de manera efectiva, els ajuntaments de l'Eliana i Sant Antoni de Benaixeve s'han tornat a reunir amb la directora general d'Infraestructures i Projectes Urbans, María José Martínez. L'objectiu d'aquesta trobada és explorar vies d'optimització i buscar solucions que milloren la fluïdesa del trànsit i garanteixen la seguretat dels ciutadans.

Amb aquesta iniciativa conjunta, les autoritats locals tornen a mostrar el seu compromís en la cerca de solucions efectives per a les problemàtiques de mobilitat que afecten directament els seus ciutadans. La cooperació intermunicipal emergeix com una via indispensable per a abordar els reptes actuals urgint a la Generalitat a prendre decisions.

Actualització: segons ha informat l'Ajuntament de L'Eliana,

La Concessionaria ja està apuntant el tema de la rotonda de Montesano i respecte de la de Bétera es plantejen varies solucions:

La directora general va avançar que la concessionària, coneixedora de la situació d'inseguretat manifestada per l'Ajuntament de l'Eliana en multitud d'ocasions, està estudiant ja possibles solucions, s'han de fer aforaments (registrar els vehicles que utilitzen la via) per a proposar actuacions que milloren la seguretat. 

De la mateixa manera, va indicar que abans que finalitze l'estiu es mantindrà una altra reunió per a posar sobre la taula les solucions proposades i repecte els accessos a la CV35 des de Sant Antoni de Benaixeve. Entre altres opcions, s'ha parlat de millorar la senyalització, crear una nova eixida per a descongestionar la rotonda que uneix veïns i veïnes de Riba-roja de Túria, Sant Antoni de Benaixeve, l'Eliana i Bétera o col·locar un semàfor abans de la rotonda per a forçar els vehicles que accedeixen des de Bétera perquè no utilitzen la rotonda i alliberar així el trànsit.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal