Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els municipis de l'Eliana i de Sant Antoni, es reuneixen per a resoldre problemes en la CV-35 i altres infraestructures

 Sol·liciten una reunió urgent amb la Directora General d'Infraestructures i Projectes Urbans

L'Ajuntament de l'Eliana i el de Sant Antoni de Benaixeve han celebrat una reunió per abordar qüestions d'interés mutu que afecten els dos termes municipals. Els seus màxims representants, l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, i l'alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve, Eva Tejedor, juntament amb responsables polítics i personal tècnic, han analitzat diverses problemàtiques amb l'objectiu de coordinar esforços i trobar solucions conjuntes.

D'una banda, s'ha posat de manifest la necessitat urgent de resoldre els problemes d'accés a la CV-35, que afecten greument els veïns i veïnes de tots dos municipis. La rotonda d'eixida de Sant Antoni de Benaixeve és punt de confluència per a vehicles dels dos termes municipals i presenta una capacitat insuficient per a gestionar el gran volum de trànsit diari.

Paral·lelament, els dos alcaldes han destacat la importància de solucionar el problema de l'eixida número 16, que dona accés a diverses urbanitzacions tant de Sant Antoni de Benaixeve com de l'Eliana. Les retencions de vehicles en hores punta provoquen congestions que afecten un dels carrils de la CV-35, augmentant el risc d'accidents.

Amb l'objectiu de trobar solucions efectives, els ajuntaments de l'Eliana i Sant Antoni de Benaixeve han sol·licitat una reunió urgent amb la directora general d'Infraestructures i Projectes Urbans, María José Martínez. Aquesta trobada pretén abordar a fons aquestes qüestions i explorar vies d'optimització.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha destacat els esforços continuats de l'Ajuntament en aquest àmbit: "L'Ajuntament de l'Eliana porta treballant en aquests temes molt de temps. Encara més, en l'últim trimestre de 2023 ens reunim tant amb la Diputació de València com amb la directora general d'Infraestructures per a poder posar solució. Hem de treballar per a oferir una alternativa real que millore els accessos i eixides de l'Eliana i Sant Antoni de Benaixeve."

A més, la reunió també ha abordat la millora de la comunicació entre els dos municipis, concretament a través de l'Avinguda Sant Antoni de Benaixeve i avinguda de l'Eliana. Es prendran mesures provisionals, com la instal·lació de lloms d'asne (Badenes) , per a pacificar la zona fins que es puga implementar un projecte que inclourà un jardí corregut lineal, dos carrils i un carril bici, connectant ambdues localitats.

Amb aquesta reunió, les autoritats locals demostren el seu compromís en la resolució de problemàtiques que afecten directament els seus ciutadans, posant de manifest la importància de la col·laboració intermunicipal en la cerca de solucions efectives.

# Ajuntament de l'Eliana, Sant Antoni de Benaixeve, CV-35, Reunió Municipal, Infraestructures, Projectes Urbans



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal