Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Lula parla amb Sánchez per mostrar-li solidaritat i destacar el paper de lideratge d'Espanya

Foto EP

El president brasiler, Luiz Inácio Lula da Silva, ha mantingut una conversa telefònica amb el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, per mostrar-li solidaritat i destacar el paper de lideratge d'Espanya en la regió.

El president brasiler, Luiz Inácio Lula da Silva, ha mantingut una conversa telefònica amb el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, per mostrar-li solidaritat i destacar el paper de lideratge d'Espanya en la regió. Aquesta conversa és una mostra de la bona relació entre els dos líders i la importància que té la cooperació entre els dos països.

Durant la conversa, Lula ha expressat la seua solidaritat amb Sánchez i ha destacat el paper de lideratge d'Espanya en la regió. El president brasiler ha també expressat la seua admiració per la política exterior d'Espanya i la seua defensa del multilateralisme.

Per la seua part, Sánchez ha agraït la solidaritat de Lula i ha destacat la importància de la cooperació entre els dos països en temes com la lluita contra el canvi climàtic, la promoció del desenvolupament sostenible i la defensa dels drets humans.

Aquesta conversa és una mostra de la bona relació entre els dos líders i la importància que té la cooperació entre els dos països. La relació entre Brasil i Espanya és molt important per a ambdós països, ja que comparteixen valors com la democràcia, la llibertat i la defensa dels drets humans.

La conversa entre Lula i Sánchez és una mostra de la voluntat dels dos líders de treballar junts per aconseguir objectius comuns i promoure la pau i la seguretat en la regió.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal