Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana invertirà més de 160.000 € en millores de la xarxa d'aigua potable i en l'ordenació del trànsit

L'Eliana està preparat per a realitzar importants inversions en la millora de la seua infraestructura urbana. En les pròximes setmanes, diversos carrers del municipi, així com els barris de El Lago i Bonavista, seran objecte d'actuacions destinades a millorar la xarxa d'aigua potable i a ordenar el trànsit de manera eficient.

Amb una inversió total de 161.972 euros, l'Ajuntament de l'Eliana té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida dels seus habitants mitjançant la millora del servei d'aigua potable i la seguretat viària. Aquesta decisió respon a la necessitat de mantenir les infraestructures bàsiques en òptimes condicions i d'adaptar-les a les demandes i necessitats de la ciutadania.

Les actuacions previstes inclouen la millora de les instal·lacions municipals encarregades del subministrament d'aigua potable als carrers com ara l'avinguda Entrepins, Joan XXIII, l'avinguda del Parc, Santiago Apòstol 12, Isaac Peral amb Jaume Ferran i Concòrdia. A més, es realitzarà la instal·lació d'una nova conducció en un tram predefinit del carrer Vereda per garantir un subministrament ininterromput d'aigua a la població.

Paral·lelament a les millores en la xarxa d'aigua, l'Ajuntament també posarà èmfasi en l'ordenació del trànsit als barris de El Lago i Bonavista. Amb un pressupost total de 65.344 euros, es duran a terme modificacions en les senyalitzacions horitzontals i verticals per millorar la seguretat viària i establir zones d'estacionament adequades que eviten el estacionament de vehicles sobre les voreres, garantint així la circulació fluida i segura del trànsit.

En paraules de l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, aquestes actuacions reflecteixen el compromís de l'Ajuntament amb el benestar dels seus veïns i veïnes, oferint un servei d'aigua potable de qualitat i millorant la seguretat viària en tots els barris del municipi.

Amb aquestes iniciatives, l'Eliana reafirma la seua aposta per un desenvolupament urbà sostenible i la millora contínua de la qualitat de vida dels seus habitants.  

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal