Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació presenta un estand en les ‘Trobades d’Escoles en Valencià’ amb una mostra dedicada als versos d'Estellés

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha anunciat la seua participació en les ‘Trobades d’Escoles en Valencià’ de l'any 2024, sota el lema ‘Fem poble, parlem valencià’. En aquesta ocasió, la Diputació ha preparat un estand dedicat a l'obra del poeta valencià Estellés, com a part del compromís de la corporació amb l'Any Estellés.

Amb un toc de creativitat i cultura, l'estand acollirà un photocall amb una il·lustració del poeta de Burjassot, convidant els assistents a capturar moments especials amb les estrofes dels poemes d'Estellés que més els ressonen. A més, cada visitant tindrà l'oportunitat de portar-se a casa una polsera amb versos triats amb cura de tota l'obra poètica del reconegut autor.

Les ‘Trobades d’Escoles en Valencià’ tindran lloc en diversos municipis, incloent-hi Estivella, Benimodo, València, Novetlè, Picanya i Lloc Nou de Sant Jeroni per als nivells d'educació primària, i Burjassot, Ontinyent i Llíria per als nivells d'educació secundària. Les dates programades per a aquest mes inclouen el dissabte 20 d'abril a Estivella, el diumenge 21 d'abril a Benimodo, el dijous 25 d'abril a Burjassot i el diumenge 28 d'abril a València.

Així, la Diputació de València, a través de la seua Unitat de Normalització Lingüística, ofereix una oportunitat única per a la comunitat educativa de connectar amb l'obra d'un dels poetes més estimats de la nostra terra, en un esdeveniment que promou la cultura i la identitat valenciana.

     


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal