Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau celebra el seu 'III Encuentro Empresarial' el 12 de maig

El pròxim 12 de maig, el municipi d'Olocau es prepara per acollir la tercera edició del seu "Encuentro Empresarial", una iniciativa conjunta de l'Ajuntament i ACEO (Associació de Comerços i Empreses d'Olocau) amb l'objectiu de reforçar el teixit productiu, comercial i empresarial de la localitat i la comarca.

L'esdeveniment tindrà lloc a Mas del Capellà, començant a les 9:30 del matí, una cita imprescindible per als professionals i empresaris de la zona. Sota el lema "Empren el teu futur", aquesta edició busca apropar-se a una metodologia innovadora d'acompanyament empresarial, aprofundir en la gestió de residus des d'una perspectiva empresarial, identificar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 i fomentar el contacte entre professionals, comerciants i autònoms del Camp de Túria.

Durant la jornada, es desenvoluparan dues ponències a càrrec de la Diputació de València i del Consorci València Interior, a més d'una taula rodona. A més, es disposarà d'un espai per a teixir xarxes de treball i col·laboració en un Aperitiu-Networking.

En aquests moments, s'estan enviant les invitacions per a l'esdeveniment. Es convida a tots els empresaris i autònoms interessats a inscriure's fins al dia 9 de maig a través de l'enllaç següent: [enllaç]. Per a més informació, es pot contactar amb l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local d'Olocau, María José Rel, al número 610 144 282 o enviant un correu electrònic a aedl@olocau.es amb l'assumpte "III Encuentro Empresarial".

Relació d'esdeveniments destacats: del III Encuentro Empresarial d'Olocau.

- Data: 12 de maig.

- Hora d'inici: 9:30.

- Lloc: Mas del Capellà.

- Ponències a càrrec de la Diputació de València i del Consorci València Interior.

- Aperitiu-Networking.

- Data límit d'inscripció: 9 de maig.

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal