Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Extinguit un incendi en una empresa de compostatge a Llíria

Els efectius del Consorci Provincial de Bombers han actuat amb celeritat per apagar un incendi que s'ha declarat a primera hora del matí d'aquest divendres en l'exterior d'una empresa de compostatge a Llíria, al territori valencià.

Segons han informat les autoritats, el foc ha començat al voltant de les 5.23 hores en aquesta empresa, situada al polígon industrial Carases, tot i que les causes exactes encara no han estat precisades.

En resposta a la crida d'emergència, dues unitats de bombers de Paterna, així com un sergent d'aquest parc i un oficial de guàrdia, s'han desplaçat immediatament al lloc dels fets per abordar la situació.

Les tasques d'extinció han requerit una intensa feina per part dels efectius desplaçats, els quals han aconseguit controlar completament la situació. La feina dels bombers s'ha allargat fins a les 07.40 hores, moment en què han pogut confirmar que l'incendi havia estat completament extingit.

Afortunadament, no s'han reportat ferits en aquest incident, però l'empresa de compostatge podria patir danys materials com a resultat del foc.

Esperem que les autoritats puguen esclarir aviat les causes d'aquest incendi per evitar situacions similars en el futur i garantir la seguretat de la població i les empreses de la zona.

Aquest incident posa en relleu la importància de la ràpida i eficaç resposta dels serveis d'emergència davant situacions de perill com aquesta, així com la necessitat de prendre mesures preventives per evitar accidents d'aquest tipus.

  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal