Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Yolanda Díaz sol·licita 'ajuda' als sindicats i treballadors per reduir la jornada: 'Dins del govern també tinc problemes'


    


La vicepresidenta segona del Govern i líder de Sumar, Yolanda Díaz, ha demanat "ajuda" a les forces sindicals i a tots els treballadors per aconseguir la reducció de la jornada laboral que ha compromés i que ha dit que complirà. Però, com també va advertir el futur portaveu del grup parlamentari, Íñigo Errejón, ella "sola" no pot i és necessària l'empenta de la gent.

"Dins del govern també tinc problemes", ha manifestat Yolanda Díaz en un míting en el segon dia de la campanya electoral per al pròxim 18 de febrer a Ferrol, la seua ciutat, en la qual ha apel·lat a Pablo Iglesias fundador del PSOE per recordar que la seua primera lluita al carrer va ser per la jornada de les 8 hores i és necessari ara recollir aquest llegat.

Un dia després de la seua visita al Vaticà, Yolanda Díaz ha assegurat que compta amb el beneplàcit del cap d'Estat religiós. "Ahir el papa Francesc em va dir que era clau tenir temps per viure, per passejar, per gaudir i per estimar", ha manifestat la líder de la formació laborista, qui va recordar els auguris que es "carregarien el país" apujant el salari mínim, però el que va fer va ser "salvar-lo", singularment, en la pandèmia.

"Penseu que si no estiguera Sumar en el govern es faria això?", va preguntar davant diversos centenars d'assistents al míting electoral que protagonitza també Marta Lois, la candidata a la Presidència de la Xunta.

"Sé que tindré molts problemes amb la reducció de la jornada laboral sense reducció salarial. Pec que ens ajudeu, als sindicalistes, als treballadors", ha emfatitzat Yolanda Díaz, qui ha assegurat que "tenim dret a viure millor".

"DINS DEL GOVERN TAMBÉ TINC PROBLEMES"

"Dins del govern també tinc problemes, així que sí, demane ajuda, que feu possible el nostre dret a reduir la jornada laboral", ha entafitzat Yolanda Díaz.

Errejón també va reclamar "empényer" per aconseguir la reducció laboral que defensa Díaz, una dona que "va multiplicar per cinc" la seua per aconseguir millores per als treballadors, va afirmar. Díaz va reconéixer les "crítiques per anar lent" en algunes promeses, però ha insistit que es farà realitat igual que la pujada de l'SMI, que s'aprovarà el dimarts vinent en el Consell de Ministres, com va confirmar el president del Govern, Pedro Sánchez, abans en un míting del 18F des d'Ourense.

#Sindicats #Treballadors #YolandaDíaz #Sumar #Política #ReduccióJornada #18F

  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal