Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria: Aprovat el Pla de Contractació Pública 2024 amb una Inversió de 35,9 Milions d'euros

 Riba-roja de Túria aprova un Pla de Contractació Pública Ambiciós per al 2024

 En una decisió recolzada per l'equip de govern del PSPV, i amb el suport addicional de Compromís, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat el Pla de Contractació per a l'any 2024 amb una inversió total de 35,9 milions d'euros. Aquest programa municipal, que abasta 340 contractes públics per a l'exercici 2024, incloent-hi els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), destaca per assignar un 5% de les noves licitacions als Centres Especials d'Ocupació i Empreses d'Inserció.

El suport en el ple municipal es va donar majoritàriament amb els vots del PSPV, comptant també amb el suport de Compromís, mentre que Esquerra Unida-Podem, Vox i el Partit Popular van optar per l'abstenció. Aquest document aprovat pel ple incorpora clàusules socials en els contractes públics que es portaran a terme al llarg d'aquest any.

L'objectiu fonamental d'aquest pla de contractació és proporcionar una planificació interna que incloga previsió, programació i organització. A més, es busca un vessant extern centrat en la publicació i difusió a l'opinió pública de tots els contractes executats durant el període vigent, assegurant la transparència i el bon govern.

La planificació en l'activitat pública respon tant a la necessitat d'organització interna com a la conveniència d'una major transparència. L'organització de 340 contractes municipals es classifica detalladament en funció del grau de prioritat, des dels que tenen prioritat màxima fins als que tenen menor urgència.

En termes de prioritat, 83 contractes es consideren de màxima importància en estar subjectes a subvencions públiques, seguits de 66 amb nivell 1 de prioritat, 70 en nivell 2 i els restants 121 en nivell 3. La classificació tècnica estructura els contractes en diversos departaments, com Obras Públiques, Educació, Qualitat Ambiental, Urbanisme, Seguretat Ciutadana, Polígons Industrials, Foment Econòmic i Comerç, entre altres.

L'àrea d'Obras Públiques lidera amb 83 contractes en total, seguida per Educació amb 33, Qualitat Ambiental amb 22, Urbanisme i Seguretat Ciutadana amb 19 cadascun, i altres departaments amb assignacions específiques. La prioritat màxima 1 inclou 16 contractes en Obras Públiques, 7 en Qualitat Ambiental, Educació i Patrimoni i Turisme, respectivament, i distribucions addicionals en altres departaments.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, destaca la importància d'aquest pla de contractació com una eina essencial per planificar i organitzar les inversions previstes. Subratlla la necessitat de dotar al municipi d'infraestructures sostenibles, complint amb els objectius i finalitats públiques.

 #RibaRoja #ContractacióPública #DesenvolupamentSostenible #TransparènciaMunicipal

     


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal